Arbeta med oss

Drömmer du om nästa steg i karriären? Varför inte skicka in en ansökan till oss och bli en del av vårt härliga gäng. Vi söker ständigt efter drivna och engagerade personer som är redo att göra det där lilla extra. Vi på Restaurang Jasmine erbjuder bufféservering, festlokal och catering till privatpersoner och företag. Inom våra arbetsuppgifter ingår alltså allt från att dekorera festlokalen till matlagning. Det är en omväxlande miljö med mycket kundkontakt.

Hör av dig med ditt CV

Tror du att skulle vara en tillgång till vårt team? I så fall får du väldig gärna skicka in ditt CV och ett personligt brev till oss. Berätta om dig själv och din tidigare arbetslivserfarenhet och varför du tror att du skulle passa in hos oss. Vi återkommer så snart som möjligt om vi har någon passande tjänst.

Redo för kreativa utmaningar?

Vi har länge funnits mitt i centrala Borås och byggt upp en stabil kundkrets. För oss är det viktigt att du representerar oss och det vi står för i alla lägen. Vi älskar att vara kreativa och komma med nya lösningar när det gäller mat och fest. Om du känner att du kan bidra till detta kan du vara rätt person för oss. Kika gärna på våra sociala medier om du vill få en lite större inblick i företaget och våra tidigare jobb.

Vad vi kan erbjuda dig


Vi ger dig chansen att jobba tillsammans med ett drivet och motiverad gäng som alltid har kul på jobbet. Du får möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss och se till att våra gäster är nöjda, vare sig det handlar om en enklare lunchservering eller en stor förlovningsfest. Här får du också chansen att komma i kontakt med mycket olika människor varje dag. Därför ser vi gärna att du är kundorienterad och älskar nya utmaningar.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

Käraste gäster

Under sommaren är det öppet att boka restaurangen för evenemang, middag och catering.

Lunchservering öppnar återigen v.33
Glad sommar

Kontakt för bokning

Telefonnummer: 070-726 55 21
Mail: halimsahaf@gmail.com

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.