DOPFEST


Ett dop är en stor händelse både för er som föräldrar och alla nära och kära. Då är det läge att bjuda in till en stor fest för att fira ordentligt. Vi på Restaurang Jasmine ställer gärna upp och hjälper dig planera den stora dagen. Vi kan bistå med lokal, mat och dekorationer. Genom åren har vi planerat flera stora fester inklusive dop och kan enkelt anpassa oss efter dina behov.

Dopfest efter dina önskemål

Önskar du en dopfest med orientaliskt tema? Eller kanske Medelhavstema? Kontakta oss med dina önskemål så tar vi det därifrån. Vi agerar gärna bollplank och kommer med tips och idéer gällande allt från dekorationer till maten. Självfallet är det i slutändan du som kund som bestämmer och vi är noga med att uppfylla dina önskemål.

Festlokal med extra allt

Vi kan tillgodose en stor och genuin festlokal som snabbt kan dekoreras efter dina önskemål. Du hittar oss på Källegatan 6 i centrala Borås. Det är alltså enkelt att ta sig hit även om du har gäster som kommer utifrån stan. Vi pyntar och möblerar utifrån dina önskemål så du och dina gäster enkelt kan äta och umgås. Gå gärna in på våra sociala medier för att se hur vi har arrangerat tidigare dopfester. Kanske hittar du inspiration till din egen fest?


Med en skräddarsydd meny

Vi är väl medvetna om att både vuxna och barn idag har breda matpreferenser. Därför kan vi komponera ihop en skräddarsydd meny som gör alla gäster nöjda. Vi lagar all mat från grunden och älskar att stå i köket. Det märks också på det vi serverar. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi anpassa oss oavsett om du gillar det skandinaviska köket eller vill servera internationella rätter. Självfallet kan vi även baka en fin tårta och andra söta bakelser så ni kan fira riktigt ordentligt.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.