FESTLOKAL

Är det dags att anordna fest? Härligt! Det finns många olika tillfällen i livet som är värda att firas lite extra och då är det naturligtvis viktigt med en bra och fin festlokal. Vår festlokal är rymlig och passar för alla typer av tillställningar. Här kan du t.ex. anordna större kalas eller studentskivor, men också bröllop, temafester och andra typer av event.

BOKA LOKAL OCH CATERING

Vår festlokal lämpar sig för dig som inte har utrymme att festa i det egna hemmet eller som helt enkelt letar efter en fin lokal som har plats för många gäster. Lokalen är fullt utrustad och här hittar du allt du behöver för en riktigt lyckat dag eller kväll. Våra professionella och serviceinriktade medarbetare hjälper dig med allt från event till lokal och catering. Vi ser nämligen inte bara till att du har en plats för konferensen eller 50-års kalaset, utan kan även bistå med hjälp när det kommer till god och välsmakande mat och dryck.

EN LOKAL SOM PASSAR TILL ALLT

Att anordna en större fest kräver en hel del planering. Det är mycket som ska vara i ordning och många dekorationer och tillbehör som ska köpas in. Med oss bakom dig får du en fest som är så bekymmersfri som möjligt, så att du kan fokusera på de roligare bitarna. Vår lokal lämpar sig perfekt för den som vill anordna en fest med dans eller för den som vill göra en större middagsbjudning. Du berättar vad du vill ha och vi ser till att ha lokalen redo – allt efter dina önskemål och behov.

KONTAKTA OSS

En riktigt bra och rymlig festlokal lämpar sig lika bra för sommarens alla event som för vinterns. I Sverige är det nästan omöjligt att planera en fest och inte ha vädret i åtanke, men med vår festlokal behöver du inte oroa dig för att regn och rusk ska förstöra dagen. Här kan ni dansa hela natten lång eller samlas tillsammans för att avnjuta god mat och dryck. Vi ser till att festlokalen är i toppskick innan ni anländer och att allt som önskas finns på plats inför den stora och viktiga dagen. Det enda ni behöver tänka på är att dyka upp, ha kul och njuta av varandras sällskap. Vi sköter resten!

Vi vill gärna veta mer om dina önskemål och behov. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig och hur vår festlokal kan komma till användning. Vi hittar ett datum som passar och erbjuder skräddarsydda lösningar för alla typer av event.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

Käraste gäster

Under sommaren är det öppet att boka restaurangen för evenemang, middag och catering.

Lunchservering öppnar återigen v.33
Glad sommar

Kontakt för bokning

Telefonnummer: 070-726 55 21
Mail: halimsahaf@gmail.com

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.