Bröllopslokal

Det finns få dagar i livet som är lika stora och viktiga som bröllopsdagen. Det är nu som ni kommer att säga ja till varandra och spendera resten av ert liv tillsammans och det ska naturligtvis firas med pompa och ståt. I vår fantastiska bröllopslokal kan ni samlas tillsammans med era nära och kära och fira den kärlek som ni känner till varandra. Lokalen lämpar sig lika bra för det mindre som för det lite större sällskapet och passar utmärkt till alla typer av bröllopsfiranden – från den mindre och mer dämpade festen, till det storslagna och högljudda danspartyt.

VI TAR HAND OM ALLT

Inför ett bröllop är det oftast många gäster som är inbjudna och då är det extra viktigt att dagen går som planerat. Gästerna behöver inte bara tillräckligt med plats för att äta, umgås och kanske dansa, utan här krävs det planering och perfektion in i minsta detalj. Som brudpar ska ni kunna njuta av varandra och slippa tänka på mat, dryck eller möblemang. Vår vackra och ståtliga bröllopslokal är fullt utrustad och erbjuder alla typer av bord och stolar som ni kan tänkas behöva.

BOKA VÅR BRÖLLOPSLOKAL

Vår bröllopslokal lämpar sig för alla typer av bröllop. Genom åren har vi haft både mindre och större sällskap på plats – alltid med ett lyckat resultat och nöjda kunder. Vår expertis inom området gör oss till en självklar leverantör av lokal såväl som mat och dryck när det är dags att fira er stora kärlek till varandra. Lokalen är ljus och luftig, samtidigt som den är personlig och erbjuder gott om utrymme att röra sig på. Av erfarenhet vet vi att alla bröllop är unika och inget är det andra likt. Därför är det självklart för oss att du får dekorera bröllopslokalen som du önskar, t.ex. om du vill ha ett specifikt tema eller om det är någon väl utvald färg som du vill använda dig av.

BRED ERFARENHET

Genom våra många år i branschen vet vi vad som krävs för att arrangera ett riktigt fint och välplanerat bröllop. Utöver själva lokalen kan vi även hjälpa till med plockmat inför brudskålen eller varför inte en härlig buffé med smaker från världens alla hörn. Du berättar för oss vad du är i behov av och vi ser till att jobba hårt för att uppfylla alla era önskemål och behov. Ett bröllop är helt klart något som är värt att fira stort och vi vill mer än gärna vara med och göra er dag så perfekt som möjligt.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

Käraste gäster

Under sommaren är det öppet att boka restaurangen för evenemang, middag och catering.

Lunchservering öppnar återigen v.33
Glad sommar

Kontakt för bokning

Telefonnummer: 070-726 55 21
Mail: halimsahaf@gmail.com

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.