Catering

Är du i behov av catering i Borås? Då är vi rätt företag för uppgiften. Med vårt kök får du alltid fräscha, högkvalitativa och dagsfärska råvaror varje dag. Vi erbjuder alla typer av rätter och kan även laga mat efter specifika önskemål. Vill du ha buffé, plockmat eller à la carte? Inga problem! Vi ser till att laga all mat från grunden och hämtar inspiration till menyerna från världens alla hörn. Här hittar du inte bara mört och välsmakande kött, utan det finns även många fina lösningar för dig som vill ha veganskt eller vegetariskt på bordet.

STORT UTBUD

Vi engagerar oss i alla typer av tillställningar och brinner för att arrangera julbord, bröllop, hennafester och mer därtill. Vi ser till att du får allt som du behöver för att fixa den absolut bästa festen året om. Om du är i behov av hjälp till ditt nästa event är du välkommen att höra av dig. Vi har en lång erfarenhet av både små och större event av olika slag och kan hitta skräddarsydda lösningar för alla behov och önskemål. Vår catering erbjuder ett stort utbud av många olika smaker och passar lika bra till festen som till konferensen eller arbetslunchen.

HÖGKLASSIG CATERING

Catering behöver inte alltid innebära att maten lämnas av och vi åker från platsen. Ibland kan man som kund vara i behov av mer service än så. Med oss som din cateringleverantör kan du inte bara få god och fin mat, utan du kan även få hjälp med allt som hör festen till. Det kan t.ex. handla om dukar till borden, möbler eller porslin, men det kan också handla om arbetsledning på plats såväl som servering. Vi levererar catering till dig som bor i Borås-området med omnejd och som vill garantera catering av hög standard.

buffé

Bufféer är utmärkta alternativ när du ska anordna en större fest och där du vill att gästerna ska kunna ta del av så många olika smaker och tillbehör som möjligt. Vi ser till att leverera säsongsanpassade och goda bufféer med smaker som ni kommer att älska. Vår catering ser till att leverera maten i värmeskåp (gäller varm mat), så att du slipper spring i dina lokaler under festens gång. På så sätt kan du enkelt hålla maten varm så länge som det behövs. Alla våra maträtter och plockmat är tillagade med säsongens bästa råvaror och en stor dos av omsorg.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

Käraste gäster

Under sommaren är det öppet att boka restaurangen för evenemang, middag och catering.

Lunchservering öppnar återigen v.33
Glad sommar

Kontakt för bokning

Telefonnummer: 070-726 55 21
Mail: halimsahaf@gmail.com

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.