studentfest

Studenten är en av de största dagarna i livet och det ska så klart firas med buller och bång. Kanske har du inte utrymme att bjuda in vänner och släkt till ditt eget hem? Här på Restaurang Jasmine hjälper vi dig både med planering och festlokal. Du bestämmer hur du vill ha det samt vilken mat som ska serveras. Sedan hjälper vi dig med allt från första kontakt till de sista gästerna har gått hem.

Lång erfarenhet av fester

Våra medarbetare har lång erfarenhet av att arrangera olika fester och vi vet hur vi ska anpassa oss efter dina behov. Vill du ha ett tema på din studentfest är det lätt ordnat. Det gäller inte bara menyn utan även dekorationerna i lokalen. Tillsammans planerar vi din stora fest och ser till att allt är perfekt lagom till den stora dagen. Vi bidrar gärna med tips och idéer som uppfyller dina önskemål.

Med mat från grunden

Maten är något av det viktigaste på en fest och här lagar vi allt från grunden. Vi har en bred kompetens och kan laga allt från orientaliskt till skandinaviskt. Självfallet kan vi anpassa oss om någon i sällskapet skulle vara vegetarian eller vegan. Du kan få en helt skräddarsydd meny inklusive desserter om du skulle önska. Vi sätter stort pris på god mat och gör det till en av festens stora höjdpunkter.

I centrala Borås

Vår fina lokal är perfekt belägen i centrala Borås och gästerna kan enkelt ta sig hit oavsett hur de reser. Det är endast 10 minuters promenad från centralstationen. Festlokalen är stor och rymlig och kan enkelt dekoreras enligt önskemål. Vi är måna om att skapa en festlig och inbjudande stämning som sätter tonen för hela studentfesten. Välkommen att kontakta oss så kan vi prata vidare om ett eventuellt samarbete.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

Käraste gäster

Under sommaren är det öppet att boka restaurangen för evenemang, middag och catering.

Lunchservering öppnar återigen v.33
Glad sommar

Kontakt för bokning

Telefonnummer: 070-726 55 21
Mail: halimsahaf@gmail.com

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.