OM OSS

Vi på Restaurang Jasmine har alltid brunnit för matlagning och fest. Vi tror på att matupplevelserna blir starkare om man äter i en trevlig miljö med vänliga människor och en serviceinriktad personal i närheten. Därför har vi skapat mer än bara en restaurang – vi kan lätt som en plätt omvandla vår goda lunchbuffé i mysig lokal till en hejdundrande fest för bröllopsgäster, företagsanställda eller barnsällskap.

Vi som jobbar här

Hos oss arbetar ett gäng motiverade och människoälskande själar som både har stor erfarenhet av servering som av festplanering och catering. Vi hjälper gärna till att skräddarsy alltifrån ett event till en unik meny som passar alla deltagare. Behöver du tips och råd angående matval och dekoration? Kanske önskar du ett genomgående tema i både dekor och mat såsom orientaliskt, skandinaviskt eller medelhavet? Begär en kostnadsfri offert så tar vi det därifrån.

CENTRALT I BORÅS

Vi har under alla våra verksamma år fått höga kundbetyg och goda omdömen från både privatpersoner och företag. Vårt restaurangkoncept har med tiden utvecklats till att passa alla stilar och smaker – något som gjort oss både till en träffpunkt i hjärtat av Borås under hektisk lunchtid, och en genuin festlokal som kan förvandlas snabbt och effektivt. 

För oss är mat kärlek

Vi älskar att mixa mat och kreativt tänkande. Vår personal sätter färg på både tillvaro och menyer oavsett om det gäller den vardagliga lunchbuffén eller middagsmenyn för din personliga tillställning. Följ oss gärna på Instagram för att kika på våra senaste fester och matlagningserfarenheter. Gotta dig i våra fantastiska salladsupplägg eller våra söta bakverk med inspiration från världens alla hörn. Välkomna!

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

Käraste gäster

Under sommaren är det öppet att boka restaurangen för evenemang, middag och catering.

Lunchservering öppnar återigen v.33
Glad sommar

Kontakt för bokning

Telefonnummer: 070-726 55 21
Mail: halimsahaf@gmail.com

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.