Födelsedag

Fyller du jämt? Eller vill du bara fira din födelsedag lite extra? Varför inte hyra in dig i vår välplanerade festlokal och låt oss sköta festen. Vi hjälper dig med allt från dekorationer till mat och desserter. Med enkla medel förvandlar vi vår buffélokal till en sprudlande festlokal där du och dina gäster kan trivas. Vi älskar fest och att träffa nya människor. Tillsammans skapar vi en födelsedagsfest värd att minnas.

Födelsedagsfest med tema

Önskar du en födelsedagsfest med ett specifikt tema? Inga problem! Vi går tillsammans igenom dina önskemål och lägger upp en plan. Vi pyntar lokalen och serverar mat som passar. Menyn kan skräddarsys med både barnvänliga och köttfria alternativ. Var inte rädd för att fråga oss om råd, vi har lång erfarenhet av olika slags fester. Med vår hjälp blir din fest oförglömlig för alla involverade.

Lång erfarenhet och goda omdömen


Vi på Restaurang Jasmine har lång erfarenhet av mat och fest med goda betyg från både privatpersoner och företag. Med åren har vi lärt oss vad som krävs för att ordna en lyckad fest och är alltid beredda att göra det där lilla extra. Vår förhoppning är att vi blir ditt självklara val varje gång det är dags för en större födelsedagsfest. En av de huvudsakliga anledningarna till att anlita oss är att vi lagar all mat från grunden. Det är viktigt för oss att maten håller högsta klass rakt igenom.

Kreativt och nyskapande

Oavsett vad du väljer för inriktning på din födelsedagsfest strävar vi alltid efter att vara kreativa och nyskapande i allt vi gör. På vår Instagram hittar du flera exempel på hur vi har pyntat och dekorerat tidigare fester. I vår rymliga och inbjudande lokal är allt möjligt. Kontakta oss redan idag så kan vi prata mer om hur vi kan fixa just din födelsedagsfest.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

Käraste gäster

Under sommaren är det öppet att boka restaurangen för evenemang, middag och catering.

Lunchservering öppnar återigen v.33
Glad sommar

Kontakt för bokning

Telefonnummer: 070-726 55 21
Mail: halimsahaf@gmail.com

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.