Förlovningslokal i Borås

Att förlova sig är ett väldigt speciellt ögonblick i livet. Många väljer att ha en stor fest för att fira förlovningen, kärlek och det kommande bröllopet. I vår härliga och rymliga förlovningslokall mitt i centrala Borås finns allt du behöver för en lyckad förlovningsfest. Vi finns med hela vägen och hjälper dig med från planering och dekoration till mat och servering. Du bestämmer hur ni vill ha det och vi levererar. Tillsammans ser vi till att ni och alla era nära och kära får en oförglömlig dag att minnas tillbaka på.

Förlovningslokal i Borås

Vi erbjuder inte bara lokal och mat, vi hjälper också till med dekorationer om så önskas. Ni bestämmer om ni önskar något särskilt tema som ska genomsyra hela festen. Vi kommer gärna med förslag och tips som vi har med oss från tidigare erfarenheter. Vårt mål är alltid att lokalen ska ha en kärleksfull stämning värdig en förlovningsfest. Det involverar även maten och efterrätterna som serveras. Boka din förlovningslokal hos oss!

Skräddarsy en egen meny

Du kan antingen låta oss komponera menyn utifrån era önskemål eller göra den helt skräddarsydd. Vi har erfarenhet av de flesta kök och kan anpassa oss efter dig och ditt sällskap. Vårt koncept bygger på mat från grunden med mycket kärlek och omtanke. Det spelar ingen roll om vi lagar mat för fem personer eller 50 personer. Du kan kunna räkna med samma höga kvalitet rakt igenom.

Perfekt lokal mitt i centrum

Vår trevliga lokal ligger mitt i centrala Borås och du kan enkelt komma hit med buss, bil eller tåg. Från centralen är det 5 minuters körning eller 10 minuters gångavstånd. Det betyder att även gäster som reser hit från andra delar av landet kan ta sig hit på ett smidigt sätt. Ta gärna en titt på våra sociala medier för att få en bättre känsla för vilka vi är och vad vi erbjuder. Vi ser fram emot att höra från dig.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.