Hennafest i Borås

Hennafester, eller Mehndi som det också heter, är en mycket gammal och traditionell fest som äger rum tillsammans med vänner och familj. Här samlas man tillsammans med den blivande bruden för att skapa vackra mönster på kroppen med hjälp av henna. Hennafärgen är röd och symboliserar välstånd, framgång och lycka i livet som väntar tillsammans med en blivande. Både vänner och familjemedlemmar applicerar och målar hennan på brudens fötter och händer, som en välsignelse för den kommande framtiden.

Hennafest i Borås

Är det snart dags för dig att ha din hennafest eller behöver du hjälpa en vän att planera inför den kommande hennafesten? Då är det du troligtvis i behov av en riktigt fin och bra lokal. Hennafester är sedan länge en tradition som är värd att fira och många vill göra eventet riktigt stort och härligt. Vi hjälper dig med all planeringen inför hennafesten som du kan tänka dig. Med oss bakom dig har du inte bara tillgång till en riktigt fin och praktisk festlokal, utan du kan också använda dig av oss för att beställa catering och smakrik mat som levereras till platsen eller direkt till lokalen.

SKRÄDDASY DIN HENNAFEST

Hennafesten firas vanligtvis bara ihop med bruden och kvinnorna i sällskapet, men på senare tid har det även blivit allt mer vanligt att även männen och den blivande partnern är med. Vi ser till att lyssna till dina önskemål och arrangera en så skräddarsydd fest som möjligt. Här ligger fokus på att säkerställa att allt rullar på precis som det ska, medan ni njuter av den roliga stunden tillsammans. Vårt mål är att se till att vi alltid överträffar förväntningarna och att gästerna känner sig välkomna! Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan ordna den bästa hennafesten för just dig!

VI HJÄLPER DIG

Tack vare vår långa erfarenhet av att arrangera fester av olika slag kan vi hjälpa dig med all planering inför din hennafest. Hennafesten är för många en mycket viktig del av bröllopet och festen fortsätter långt in på småtimmarna. Vår lokal är utmärkt att använda sig av i detta sammanhang och kan dekorera precis efter dina önskemål och behov. Det enda du behöver göra är att bestämma hur du vill ha din fest och bestämma vilken mat och dryck som det ska bjudas på. Därefter sköter vi resten! Med oss bakom dig kan du vara säker på att festen blir en riktig höjdare som ni sent kommer att glömma.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.