Konferensmat i Borås

En konferens är ett utmärkt sätt för dig som företagare att lyfta viktiga ämnen med dina medarbetare och samtidigt ha en trevlig stund tillsammans. Konferenser gör det möjligt att bilda en starkare vi-känsla i gruppen eller för att planera verksamheten inför det kommande året. Vi vet vad som krävs för att lyckas med en perfekta konferensen och är mer än gärna med dig för att skapa ett riktigt bra event. Till oss kan du vända dig om du är i behov av en större festlokal, men vi erbjuder även konferens catering med leverans till ditt kontor eller annan önskad plats. Beställ Konferensmat hos oss!

Konferensmat i Borås

Under många år har vi hjälpt verksamheter och företag att sätta ihop riktigt bra konferenser där alla blir nöjda och glada. Inget jobb är för stort eller för litet för oss och vi kan bistå med god och välsmakande mat till både mindre och större sällskap. Bakom oss har vi en rad av lyckade event där vår catering har fått stå i fokus, som t.ex. bolagsstämmor, julfester, privata födelsedagar, firmafester med kick-off eller företagsdagar med en härlig avslutningsbankett.

DE BÄSTA RÅVARORNA

För oss är det viktigt att du som kund kan få en så smidig och bekymmersfri planering av din konferens som möjligt och då ska du naturligtvis inte behöva tänka på maten. Våra kunniga och professionella kockar använder sig av de finaste råvarorna för säsongen och kan tillaga allt från plockmat till kompletta varmrätter eller smakrika bufféer. Här är det du som bestämmer vad som passar dig och din konferens bäst. Är det en mindre konferens med mingel kan plockmat vara ett riktigt bra och roligt alternativ som gör det möjligt att socialisera sig samtidigt, medan större tre-rätters middagar passar för konferenser som pågår under längre tid.

EFTER DINA ÖNSKEMÅL

Oavsett vilken typ av catering du är i behov av kan du vända dig till oss. Vi ser till att laga mat efter dina önskemål och alltid med högkvalitativa och smakrika råvaror. Vi lyssnar på dina önskemål och kan erbjuda mat från världens alla hörn. Det innebär att vi kan fixa utmärkta alternativ om du vill göra konferensen lite roligare, t.ex. med en temafest när det är dags för att avnjuta kvällen och lämna arbetet bakom sig en liten stund. Hör av dig till oss så kan vi berätta mer om hur vår catering fungerar och hur vi kan hjälpa just dig att skapa den bästa konferensen med den godaste maten!

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

Käraste gäster

Under sommaren är det öppet att boka restaurangen för evenemang, middag och catering.

Lunchservering öppnar återigen v.33
Glad sommar

Kontakt för bokning

Telefonnummer: 070-726 55 21
Mail: halimsahaf@gmail.com

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.