Lunch avhämtning i Borås

På Restaurang Jasmine kan du kombinera oändliga smakupplevelser under en lunchpaus eller en middag, med härlig miljö. Du har även möjlighet att hyra en festlokal för ett bröllop, förlovning eller födelsedag – ja kanske även boka in en företagskonferens eller en kickoff. Hos oss står kulinariska läckerheter oss lika varmt om hjärtat som vår serviceanda.

I hjärtat av underbara Borås har vi slagit upp våra portar för alla som är nyfikna på oss. Vi vill att du går härifrån med ett leende på läpparna och tack vare vår mat och vår förmåga att ge kunden vad hen söker är det så det brukar se ut.

DAGENS LUNCH

Vi serverar lunch alla vardagar från klockan 11.00 

BOKA CATERING

Beställ mat från oss för ett lyckat evenemang  eller konferens

LOKAL & EVENT

Hos oss kan du hyra en festlokal för många olika event

Lunch avhämtning i Borås

Med en unik matupplevelse kommer service, det om något sätter krydda på tillvaron. Vi värnar om service på högsta nivå och erbjuder alltifrån trevliga servitriser och servitörer till erfarna eventplanerare som kan planera och skräddarsy eventet in i minsta detalj. Vi kan ta hand om dekor, menyval, paketerbjudande och schema för den stora tillställningen. Vi tror på ett vänligt bemötande och bred kunskap samt en förmåga att omvandla oss för att passa till just din tillställning.

CATERING & LOKAL

Under ett besök hos oss får du samtidigt chans att upptäcka Borås centrum. Vår restaurang ligger nära andra sociala ställen och mötesplatser och skänker en fin stämning till våra lokaler. Välj mellan vår populära lunchbuffé, vår a la carte eller beställ catering till din specifika tillställning. Vi skräddarsyr gärna ditt event enligt dina önskemål för att sätta guldkant på hela festen – från matupplevelser till feststämning efteråt. Kontakta oss för en kostnadsfri offert så gör vi livet till en fest på alla sätt.

SKICKA EN OFFERTFÖRFRÅGAN

Käraste gäster

Under sommaren är det öppet att boka restaurangen för evenemang, middag och catering.

Lunchservering öppnar återigen v.33
Glad sommar

Kontakt för bokning

Telefonnummer: 070-726 55 21
Mail: halimsahaf@gmail.com

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.